Uncategorized

Organisatie

Initiatiefnemers

Het projectteam dat de voorbereidingen voor de biografie heeft gemaakt bestaat uit Theo Spek, Geert Volders, Ruut Wegman en Jochem Abbes. Vier heren die zich al jaren inzetten voor het verspreiden van de kennis over Westerwolde. Theo Spek heeft daarnaast de uitvoering van de Landschapsbiografie Drentsche Aa voor zijn rekening genomen. 

Het project zal wetenschappelijk worden begeleid door het Kenniscentrum Landschap van de Rijksuniversiteit Groningen door prof.dr.ir. Theo Spek. Spek heeft het vermogen om wetenschap interessant te maken voor een breed publiek. Hij weet als geen ander mensen uit alle lagen van de bevolking te interesseren, door het landschap op een heldere en aansprekende manier te laten zien en te beleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.